Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

YAYA's Yum Yum - de nieuwsbrief van Restaurant YAYA

YAYA's Yum Yum - de nieuwsbrief van Restaurant YAYA

 Kun je dit bericht niet goed lezen?  Klik hier voor de webversie ‍

Restaurant YAYA

YAYA's YUM YUM

Onze nieuwsbrief met leuke weetjes, specials, aanbiedingen voor trouwe klanten en veel meer!

 

 

LUNCHEN

 

DINEREN

 

BORRELEN

 

FEESTJE GEVEN?

 


YUM YUM by YAYA‍


Hallo Bezoeker,

 

We hopen dat deze nieuwsbrief je in goede gezondheid bereikt en dat je hebt genoten van onze culinaire creaties.

Met trots delen we mee dat we op 5 oktober een schitterend sponsordiner hebben mogen verzorgen. Het was een avond vol smaakvolle hoogstandjes en gezelligheid en we zijn dankbaar voor de geweldige opkomst en steun.

Door deze avond kan Pien Bierens nog meer traningsuren maken in de echte sneeuw en op goede pistes. Daardoor kan ze haar droom na jagen om op de World Cup te mogen skiën.

Zet hem op Pien!  Dit gaat je lukken het zit allemaal in de passie.

 

Rick, Marieke en team YAYA
 
ps. Wanneer je denkt dat dit bericht interessant is voor vrienden, familie of collega's, dan waarderen wij het enorm wanneer je dit bericht aan hen doorstuurt.

 

We zijn verheugd om jullie te laten weten dat ons toegewijde personeel een frisse nieuwe look heeft gekregen! Wij streven altijd naar vernieuwing en verbetering en deze keer hebben we besloten om onze medewerkers in een nieuw jasje te steken.

Onze medewerkers zijn het kloppende hart van ons restaurant en we vinden het belangrijk dat ze er niet alleen professioneel uitzien, maar zich ook comfortabel voelen terwijl ze jullie een onvergetelijke eetervaring bezorgen. Daarom hebben we gekozen voor een nieuwe uniformstijl die zowel stijlvol als functioneel is.

We hopen dat jullie onze nieuwe look waarderen en dat dit bijdraagt aan een nog betere service. Ons team staat te popelen om jullie te verwelkomen en jullie te laten genieten van de heerlijke gerechten en de gastvrije sfeer die jullie van ons gewend zijn.

 

Van 9 t/m 18 oktober zijn wij er even niet.


Even ter herinnering: binnenkort gaan we genieten van een welverdiende vakantie om nieuwe inspiratie op te doen en onze energie op te laden.


We kijken ernaar uit om jullie na onze vakantie weer te verwelkomen!

 

 

Leuk leuk na onze ontspannen vakantie!!

 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een gloednieuwe a la carte kaart introduceren, samengesteld om jullie smaakpapillen te verrassen en te verwennen.

Ontdek een wereld van culinaire vernieuwing met onze zorgvuldig samengestelde gerechten, bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten. Van verfijnde voorgerechten tot verrukkelijke hoofdgerechten en heerlijke desserts, we hebben elk gerecht met liefde en aandacht voor detail gecreëerd.

Of je nu een fijnproever bent die op zoek is naar nieuwe smaakervaringen of simpelweg wilt genieten van tijdloze favorieten, onze nieuwe a la carte kaart biedt voor elk wat wils.

Kom langs en laat je verwennen door onze culinaire creaties. 

Op het betoverende sponsordiner van 5 oktober schitterde Fleur van Little Beauty Wines als onze gracieuze gastvrouw.

 

Met passie belichtte ze de prachtige wijnen van deze kleine wijngaard uit Nieuw-Zeeland, waar de naam zelf al spreekt van de schitterende creaties die ze voortbrengen. Een proeverij van deze heerlijke wijnen liet ons verlangen naar meer, en wij kijken vol verwachting uit naar een bloeiende samenwerking met deze parel van een wijngaard.

 

Op naar een toekomst vol smaakvolle successen!

 

Little Beauty Wines

 

We willen jullie bedanken voor jullie voortdurende steun en vertrouwen.

 

Volg ons op sociale media om als eerste op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes, menu-updates en aanbiedingen.

Met smakelijke groeten!


Rick, Marieke en team YAYA

 

 

Bezoek onze website!


Restaurant YAYA,

Hint 7 B,

5521 AE Eersel
0497 534 232
info@restaurantyaya.nl
https://www.restaurantyaya.nl‍

 

Restaurant YAYA
Instagram
Facebook
Google review

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief op email-adres:


Liever geen e-mails van Restaurant YAYA meer ontvangen?

Klik hier om je uit te schrijven.