Wij respecteren de privacy van onze gasten, websitebezoekers, relaties en medewerkers.

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensverwerking (hierna aangeduid als AVG of GDPR) en de Telecommunicatiewet.

Over Restaurant YAYA

Onze gegevens zijn:
Restaurant YAYA
Hint 7B
5521 AE Eersel
KvK: 74578448

Welke gegevens verzamelen wij?

Wanneer u het contactformulier of de reserveringsaanvraag invult, wordt u gevraagd om uw gegevens in te vullen. Wij verwerken in dat geval alleen de gegevens die u zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer;
  • Straat en huisnummer;
  • Woonplaats;
  • Specifieke voedingswensen;

Met welk doel gebruiken wij de gegevens?

Uw gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

1. Email

Wanneer u rechtstreeks een e-mail stuurt of het contactformulier invult, zijn uw naam en/of bedrijfsnaam, e-mailadres en telefoonnummer nodig om u van een reactie te kunnen voorzien.

2. Ontvangen van gasten

Via het reserveringsformulier kan een tafel gereserveerd worden. Voor het verlenen van deze dienst verwerken wij persoonsgegevens die ingevuld worden. Uw specifieke voedingswensen worden gebruikt om rekening te kunnen houden met allergieën en uw voedingsvoorkeuren.

3. Workshops

Wanneer u wil deelnemen aan een kookworkshop verwerken wij persoonsgegevens voor de planning en facturatie.

4. Informeren over onze diensten

Om via email geïnteresseerden te informeren over onze diensten, verwerken wij persoonsgegevens.

Door uw gegevens in te vullen in het contactformulier, de reserveringsaanvraag of door het sturen van een email geeft u ons toestemming om uw gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken.

5. Het voeren van onze administratie

Om onze dienstverlening mogelijk te maken, voeren wij een administratie. Persoonsgegevens van gasten, klanten, leveranciers en partners worden verwerkt.

Uw persoonsgegevens worden niet gebruikt voor marketingdoeleinden en ook niet met anderen gedeeld.

Met wie delen wij uw gegevens?

Uw persoonsgegevens worden met niemand gedeeld!

Waar worden uw gegevens opgeslagen?

- Voor mailverkeer en het verwerken van gegevens gebruiken wij Outlook. Onze email-server draait op de servers waar ook de hosting van de website is ondergebracht: Siteground. Alle berichten worden bewaard op de servers van SiteGround. De verwerkersovereenkomst met Siteground is vastgelegd in de Algemene Voorwaarden van Siteground. Hierin zijn duidelijke afspraken vastgelegd.
- De website www.restaurantyaya.nl wordt beheerd en onderhouden door Dirk Smit. Hij is namens Fun2DeSign verwerker in de zin van de AVG. Afspraken met Fun2DeSign zijn vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookies

Wilt u cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kan via uw browserinstellingen. Gebruik de help-functie van uw browser om te achterhalen hoe u dit kunt doen.

Links

Op deze website treft u links aan naar externe websites. Door op een link te klikken gaat u naar een website buiten www.restaurantyaya.nl. Het kan zijn dat deze externe websites ook gebruik maken van cookies. Voor de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website verwijzen wij u naar de betreffende website.

Bewaartermijn

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor wij ze van u hebben ontvangen.

Wanneer ons contact c.q. communicatie om wat voor reden dan ook stopt, dan worden uw gegevens binnen 1 jaar na de laatste correspondentie verwijderd.

Rechten

U heeft altijd het recht uw toestemming voor het verwerken van uw gegevens in te trekken, waarna wij uw gegevens niet meer zullen verwerken.

U heeft ook recht op inzage in uw persoonsgegevens en het recht om uw persoonsgegevens te rectificeren. Als u wilt weten welke persoonsgegevens wij van u verwerken, dan kunt u een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt u ons schriftelijk verzoeken om uw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heeft u recht op het wissen van uw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heeft u recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van uw gegevens. Ook hiervoor kunt u een schriftelijk verzoek doen.

Wij nemen uw verzoek binnen 4 weken in behandeling. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail versturen.

U kunt uw verzoek sturen naar: info@restaurantyaya.nl

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze cookies- en privacyverklaring aan te brengen.

Toekomstige wijzigingen hebben uitsluitend als doel om meer of duidelijker uitleg te geven over de manier waarop wij met uw gegevens omgaan.

 

Rick van Kessel
(eigenaar Restaurant YAYA)
13 mei 2020

Welke cookies worden gebruikt?