Over ons

Restaurant YAYA

Rick van Kessel

“Je hebt me vast wel eens zien rondlopen in restaurant YAYA. Ik sta namelijk niet alleen in de keuken. Daarom vertel ik iets meer over mezelf.

In de zomer van 2019 ben ik begonnen aan dit fantastische avontuur. Maar dat doe ik natuurlijk niet alleen. Samen met het hele team gaan we er elke keer voor om jullie een fijne, gezellige en uitgebreide dag of avond te laten beleven.

Samen met de keukenbrigade bedenk ik onze gerechten, verzorg deze en doe de opmaak. Daarnaast ben ik ook met enige regelmaat in het restaurant te vinden.

Als ik daar tijd voor heb, vertel ik met plezier meer over onze heerlijke gerechten en ingrediënten bij u aan tafel en geef advies over een bijpassend glas wijn.

Het is niet alleen heel leuk om even bij u aan tafel te komen en te weten voor wie ik kook. Ik leer ook elke dag meer over wat u als gast belangrijk vindt."

Image

"Bij voorkeur gebruiken we lokale en regionale producten om onze gerechten en het menu samen te stellen. Wij geloven dat deze verser, smakelijker en duurzamer zijn als wat 'van verre' komt.

De komende jaren gaan we het restaurant nog verder ontwikkelen en er een groot succes van maken. Daarbij gaan we natuurlijk onze eigen (en nieuwe) ideeën nastreven. 

Uw beleving en terugkoppeling is minstens zo belangrijk voor ons. Wij laten ons graag inspireren door uw ervaring als gast. Is uw feedback minder positief dan leren wij daarvan. Wij geloven dat het dé manier is om ons concept helemaal compleet te maken.

Ik spring nu de keuken weer in om iets lekkers te maken achter het fornuis.

Wellicht tot binnenkort."

Marieke Ketelaars

“Ik ben Marieke en jullie gastvrouw.

Toen mijn partner Rick dit avontuur in 2019 aanging, studeerde ik nog in Utrecht als docente wiskunde.

Al snel begon ik in het restaurant mee te draaien in de avonduren. Daardoor kwam ik er achter dat het docentschap niet helemaal is wat ik wilde.

Daarom besloot ik om vanaf januari 2020 het restaurant samen met Rick te runnen.

En ik moet je zeggen .... wat is dit gaaf!
Elke dag is anders!

Nu hebben we ook uiteenlopende kaarten van broodjes voor de lunch en delicatessen op de a la carte kaart tot aan onze maandelijks wisselende menu's. Dat houdt het allemaal wel spannend en uitdagend.."

Image

"We zijn inmiddels een paar jaar verder en ik voel me als een vis in het water. Beter gezegd: als 'ne contente druif in de wijn.

Samen met Rick en ons team gaan we een succes maken van YAYA. We zijn al een heel eind op weg, maar een beetje perfectionisme is me niet vreemd.

Aan tafel maak ik graag met u een praatje of geef uitleg over gerechten en ingrediënten. Ik ben pas echt 'ne contente wanneer u na een heerlijk diner tevreden weer naar huis gaat of na een lekkere lunch weer naar uw werk.

Hopelijk schenk ik u binnenkort weer een glas wijn in (non-alcoholisch mag ook) en serveer ik de specialiteiten uit onze keuken.

Fijne dag en graag tot gauw!"

Image

Contact

Social media

Openingstijden

Donderdag t/m maandag: 12.00 - 00.00 uur
Dinsdag en woensdag:   gesloten

Inschrijven nieuwsbrief

Ik ga akkoord met het Privacybeleid
Restaurant YaYa