YAYA’s specials

Uniek bij YAYA

Homemade Limoncello



Limoncello, één van de lekkerste likeurtjes, en zo makkelijk om zelf te maken! Maar bij YAYA hebben ze dit al voor je gedaan. Dus kom gewoon genieten. Salute!

Van oorsprong komt Limoncello uit Sorrento, de streek rond Napels, waar hij wordt gemaakt met speciale ‘Sorrento citroenen’. Deze citroenen hebben wij natuurlijk niet maar dan gebruiken we er gewoon wat extra.

De schillen (of rasp) van deze citroenen wordt door ons op zuivere alcohol gezet, waardoor alle smaakstoffen (en de gele kleur) loskomen. De ’tinctuur’ die zo wordt verkregen.

Lengen we vervolgens aan met een basis van water en suiker, tot we een alcohol percentage van rond de 30% bereiken.

Zoals bijna met alles uit Italië heeft ook restaurant YAYA het beste recept, en zal niemand je het geheim vertellen.

Geeft ook niet, want komen proeven is nog veel lekkerder.

Zodat jij straks ook mee kan praten over de limoncello volgens het geheim YAYArecept.

Contact

Social media

Openingstijden

Donderdag t/m maandag: 12.00 - 00.00 uur
Dinsdag en woensdag:   gesloten

Inschrijven nieuwsbrief

Ik ga akkoord met het Privacybeleid
Restaurant YaYa